Bloom Coco kinderstoel

Coco bloom hoort thuis in een modern interieur met zijn strakke design en biedt een comfortabele plek voor de baby. Hij is gevormd uit gepatenteerd stylewood™ en plexistyle™. Coco bloom heeft een zachte wiegbeweging, een zacht aanvoelende comfortabele zitting en een 5-punts veiligheidsgordel.

Eigenschappen van de Bloom Coco

– Coco Bloom is geschikt van pasgeborene tot 12 kg
– Het zitje bestaat uit een gebogen frame uit één stuk met daarin een comfortabele zitting. Het past perfect in een modern interieur
– Coco is verkrijgbaar in verschillende kleuren en gemaakt in stylewood™ of plexistyle™.
– Het heeft een soepele zelfwiegende beweging. De baby bepaald de snelheid.
– Een 5-punts veiligheidsgordel welke is aan te passen aan de groeiende baby
– De zitting is een micro-suede/leatherette zitting welke verkrijgbaar is in diverse kleuren. Er is er altijd wel één die past bij de kleuren van uw interieur.
– Coco Bloom is makkelijk te reinigen en voor maximaal comfort.
– Het zitje weegt ongeveer 6.8 kg
– Is geproduceerd conform de internationaal erkende veiligheidsstandaarden en –normen


Ervaringen met de Coco Bloom

Na 4 maanden was mijn kind eruit gegroeid, maar het was een heerlijk zitje. Mijn dochter viel vaak direct in slaap.

Wij wonen klein en dan maken baby-spullen de kamer nog kleiner. Dit paste in het interieur en gaf een rustige huiskamer. Én de baby vond het heerlijk.

Heb jij ook ervaringen met de Fresco en wil je deze delen? Neem contact met ons op en we plaatsen ze. Zowel positief als negatief.

Coco tweedehands

Nieuw te duur? Dan is er een ruime markt op de tweedehands websites. De Bloom Coco is robuust en eenvoudig schoon te houden zodat deze meerdere gezinnen kan overleven. Daarnaast kun je de zitting vervangen waardoor je alleen een schone in een nieuwe kleur hoeft te kopen.